Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Явор Бахаров живее с двама мъже

отпечатай новината

01.07.2016 17:59 | Видян 2488 пъти

Явор Бахаров живее с двама мъже

Луиза Григорова май е не само голямата любов на Явор Бахаров, но и най-дългата досега, пише "Уикенд". Откакто се раздели с актрисата, младият актьор го е ударил на ергенлък и въобще не мисли за нова сериозна връзка.
Днес звездата от сериала "Под прикритие" и филма "Тилт" живее с двама свои приятели. Чувства се добре и като че ли скоро няма да предприеме промяна. Това стана ясно от скорошно признание на актьора, който в момента се изявява не само на театралната сцена, а и в шоуто "Черешката на тортата". Според Явор съвместният живот с гадже донякъде ограничава, в което се е убедил, наблюдавайки свои приятели и техните половинки.
"Зависи какво за теб самия е свободата. Все пак мислиш за другия човек, дали на него ще му е приятно, много по-лесно е да си сам, което не казвам, че е по-правилно", отсича Явор. Все пак братът на Захари Бахаров подчертава, че съобразяването с другите няма как да се избегне. Самата му работа го изисква, тъй като е свързана с екип, чието мнение не може да неглижира. "Мен лично работата в екип ме направи по-търпелив", казва 30-годишният актьор.
В личния си живот обаче Явор Бахаров все още е далеч от решението да споделя живота си с любима жена и да се съобразява с нейните желания. На времето с Луиза Григорова имали точно такъв проблем. Всеки изисквал от другия да уважава пространството му, така че да не се чувстват ограничени в личната си свобода. "Дори сме работили над това, всеки да си има своите неща", уточнявал е Явор.
Към днешна дата актьорът май не е готов да подложи свободата си на риск, обвързвайки се сериозно с някоя дама. Естествено, това не означава, че се е отказал от жените. Напротив, но е далеч от идеята за по-сериозни отношения. "Живея в ергенска квартира, но мине - не мине и се появява някой", разкри Явор в "Черешката на тортата". Покрай участието му в шоуто се разбра още, че не харесва особени жени със силиконови подобрения. Дори поде анкета между Анита Мейзер, Моника Валериера и Калина Паскалева кога и защо са се подложили на разкрасителни процедури и разбира се, колко точно кубика са сложили в гърдите си. "Естествено, аз нямам против. На устните е малко грозно и те сигурно го осъзнават", коментира Явор след беседата с участничките в "Черешката на тортата".
Актьорът и друг път е живял с приятели. Преди да се нанесе в сегашния си апартамент с двама другари, домът на Явор и още петима-шестима била къща в полите на Витоша. "Бяха златни години. Живеехме си страхотно. Разтурихме къщата, защото стана малко по-неудобно, а и защото си беше за разтурване, можеше да се срути. Беше голяма, имаше седем спални", разказвал Явор, като естествено е подчертавал колко много купони са организирали със съквартирантите си.
И други лудории е правил актьорът в младежка възраст. Като например - скачал е гол в обществен басейн, къпал се е без бански в морето, пращал е неприличен SMS на грешен номер... Неотдавна призна още, че е отказвал секс на приятелка. "По принцип не отказвам, ама беше много добра приятелка и нямаше как", през смях сподели Явор.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !