Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Ники Михайлов заби Анелия

отпечатай новината

04.07.2016 10:11 | Видян 2777 пъти

Ники Михайлов заби Анелия

Ники Михайлов най-после забрави бившата си любима Алисия и се прехвърли на нейната колежка Анелия. Освен че двете са едни от най-актуалните имена във фолк бранша, те са и почти адашки, имената им започват с една и съща буква. Анелия и Ники Михайлов са тайни любовници от месеци, научи „Всеки ден". За връзката им се издаде самата изпълнителка навръх рождения си ден, когато окрилена от емоцията и стабилното количество алкохол не можа да скрие радостта си при появата на футболиста и направи откровено признание на микрофона си.

Изпълнителката на „Погледни ме във очите" отпразнува 34-тия си рожден ден на свое участие в столичен клуб. Самата тя не гледаше на вечерта като на нещо специално до появата на Ники Михайлов, когато изведнъж я окрилиха изпепеляващи емоции.

„Цяла вечер пееше вяло, дори изглеждаше тъжна. Не се усещаше никакво настроение на рожденичка. Някъде по средата на вечерта обаче всичко се промени. В момента, в който Ники Михайлов влезе през вратата, лицето й направо грейна", разказват присъстващи на купона. Докато синът на Боби Михайлов всячески се опитваше да избегне снимките на папараците и да се добере до рожденичката обаче, самата тя кресна на микрофона „Само ние си знаем какво има между нас" и на мига се закачи на врата му.
Поведението й моментално скандализира присъстващите, които започнаха да шушукат и да нищят какво точно се случва между звездата и футболиста. „Много е пияна. Ще го разцелува пред всички. Дано поне изчака да свърши участието, пък после, каквото искат да правят", се чуваше в тълпата.

За щастие на Михайлов Анелия все пак остана в рамките на благоприличието и единственото, което си позволи, е да му „пее на ухо" и да си щракне няколко селфита. В края на вечерта двамата си тръгнаха заедно. Двамата с Анелия си станаха твърде близки. Вратарят не пропуска нейно участие и въпреки ограничените си доходи към момента се стреми постоянно да я изненадва с мили жестове.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !