12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Диляна Попова връчи Борил на майка си

отпечатай новината

04.07.2016 12:43 | Видян 2674 пъти

Диляна Попова връчи Борил на майка си

Диляна Попова признава, че все по-трудно се справя с ангажиментите си на самотна майка - както емоционално, така и финансово. Притисната от обстоятелствата, тя била принудена да се върне на работа и да зареже 2-годишния си син Борил на грижите на майка си.

„Още преди да родя, спрях да работя като модел, рядко снимах. Сега ми се върна желанието. В крайна сметка това е моята професия. В момента снимам различни рекламни кампании, както и фотосесии, доста съм заета”, признава хубавицата, която дари със син женения актьор Асен Блатечки.

Близки до красавицата издават, че в началото Асен им помагал финансово, но напоследък съвсем орязал издръжката на сина си и Диляна трудно се справяла с всички разходи, които имала по детето. Така й се наложило отново да ходи на работа, а момченцето било поверено на баба си, пише "Уикенд". „Майка ми много ме подкрепя. Тя се грижи за Борил, докато мен ме няма. И сестра ми помага” , разказва Попова. И допълва, че Блатечки също се вижда с детето, но не особено често, защото свободното му време е ограничено.

Хора от обкръжението на Диляна издават, че самата тя също е много заета напоследък – не само със снимки и фотосесии, но и с новата си любов. От няколко месеца манекенката излиза с популярния коафьор Парашкев Тодоров, по-известен като Финчи. Попова вече е запознала актуалното си гадже със семейството си и дори го представила на малкия Борил. Тя се надявала най-сетне да е срещнала истинската любов в лицето на екстравагантния фризьор.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !