Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Драгана Миркович ще издирва таланти за "Гласът на Сърбия"

отпечатай новината

04.07.2016 14:26 | Видян 1539 пъти

Драгана Миркович ще издирва таланти за

Емблемата на балканската музика Драгана Миркович, която ще превземе „Арена Армеец“ на 16 декември, най-вероятно ще стане част от журито на един от най-успешните музикални формати „Гласът на Сърбия“. Според медиите в западната ни съседка именитата певица ще търси нови таланти в третия сезон на изданието, като се говори, че тя дори вече е подписала договор с продуцентите.

Твърденията на сръбските медии са базирани на решението на мега звездата да направи премиера на първите две песни от новия си албум, който ще излезе през септември - “Zasto me trazis” и “Lepi moj”, именно в „Гласът на Сърбия“, което според тях потвърждава тезата им.

Самата Миркович от своя страна сподели една от въпросните публикации на една от страниците си в социалните мрежи, като добави коментар: „Предстоят още нови изненади…“. Все още обаче няма официално потвърждение от певицата дали действително ще се включи като жури в новия сезон на формата.

Първият и вторият сезон на музикалното риалити бяха изключително успешни, отличавайки се с изключително висок рейтинг и многоброен зрителски интерес. Сред оценяващите съдии са и други две големи звезди на балканската сцена – Мирослав Илич и СЕСА, която е и председател на журито. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !