Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Криско изрита невярната Ася

отпечатай новината

05.07.2016 12:13 | Видян 1872 пъти

Криско изрита невярната Ася

Криско обяви, че вече е официално разделен с приятелката си Ася Капчикова, пише "Всеки ден". Разлъката не била вследствие на емоционално решение, а дълго обмислена стъпка от няколко месеца насам. Според отлично осведомени източници Криско наритал сексапилната си приятелка заради шавливия й нрав да не е жена само за един мъж.
"Днес е ден за промяна. Споделям публично, че общият ни път с Ася приключи днес. Разделяме се с уважение и приятелски чувства! Пожелавам на нея, както и на себе си, здраве, успех и силна любов!", сподели вчера габровецът в социалната мрежа. Той искал сам да обяви раздялата им, а не медиите да го притискат с въпроси. Нещата помежду им куцали от няколко месеца насам, но заради медийния си образ двамата поддържали изкуствено щастие за пред камерите. Близки до рап певеца споделят, че отношенията им се развалили още през април, когато Криско хванал приятелката си в изневяра. Оказало се, че плеймейтката поддържа тайни взаимоотношения с бивши свои партньори и очевидно привързаността й към него е била заради доброто му финансово състояние. Хванатата на калъп Капчикова обаче не си взела поука, тъй като продължила да изневерява системно на приятеля си и той от различни източници получавал информация, че е рогоносец и баджанак с половин София.
Че именно Ася е сгазила лука говори и друго скорошно изказване на Кристиан Талев, който сподели, че най-добрите учители в живота са гладният стомах, празният джоб и разбитото сърце! Близки до габровеца разказват, че той истински обича Ася и дори си позволявал да гради сериозни планове с нея. В последно време обаче тя се показвала като изключително незряла личност. Заради орязаните финансови облаги от 3 седмици красавицата е започнала отново работа като танцьорка на Слънчев бряг. "От пилона тръгна, на пилона ще свърши", коментирал ехидно Криско.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !