Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Русата Златка остана без пари

отпечатай новината

05.07.2016 13:35 | Видян 1944 пъти

Русата Златка остана без пари

Златка Райкова е скъсала джоба, пише "Всеки ден". От няколко месеца сексапилната плеймейтка едва свързва двата края, а заради налегналото я безпаричие красавицата упорито си търси работа. Русата Златка обаче има високи изисквания към бъдещия си работодател, макар насреща момата да може да предложи единствено красота. Златка искала хем работата да не е натоварена, хем същевременно да е добре платена.
Финансовото положение на Райкова се влошило след раздялата й с ММА боеца Георги Валентинов. Докато бяха заедно, блондинката живееше у спортиста и съумяваше да си присвоява част от хонорарите от тепиха. Георги обаче би шута на красавицата и се наложи тя да се изнесе от жилището му, оставайки на улицата.
Красивата плеймейтка била спасена от приятелка, която я приютила в столичния си дом, тъй като Златка нямала средства дори за квартира, а не искала да се връща в Пазарджик. В момента Райкова търсела всякакви варианти за печелене на пари, като се надявала да получи покана за участие в някое риалити шоу, стартиращо през есенния тв сезон, с чийто хонорар тя да успее да скрепи положението си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !