Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Джино се сгоди за новото си гадже

отпечатай новината

06.07.2016 15:13 | Видян 3767 пъти

Джино се сгоди за новото си гадже

Джино Бианкалана и новата му възлюбена - моделката Изабела Родерс Лапиши, се сгодиха, пише "Всеки ден". Брадърът решил да не губи време, а час по-скоро да узакони връзката си с полякинята. Показността, с която го направи, обаче предизвика бум в социалните мрежи, като много от бившите фенове на звездата скочиха срещу него.
Самият Джино се похвали, че е купил пръстен с огромен диамант на Изабела, като деликатно написа: "Скъпа, надявам се да харесваш новия подарък". Моделката от своя страна отвърна: "Джино, обичам го!". Блудкаво показната им "любов" се стори твърде съмнителна на широката общност. "Джино предлага брак в деня, с който любимата му Джена се омъжва за друг? Случайност?! Едва ли", коментира близък до звездата, силно огорчеб от неадекватните му действия.
Брадърът не дава и дума да се издума срещу новата му връзка, като нонстоп повтарял, че е влюбен до уши и за първи път среща жена, която да му пасва изцяло. "Изглежда отчаян. Много му се насъбра. Историята с Джена го разтърси из основи и сега се чуди какво да направи, че да не изглежда жалък в очите на всички. Прави се, че не му пука, че тя се ожени, но не е вярно. За какво иначе ще подаряваш годежен пръстен на жена, с която се познавате от два месеца?! Нелепо е", коментират в родния хайлайф.
Джино и Изабел се запознали в Лас Вегас, където живее моделката. Бианкалана разказва, че искрата между двамата пламнала мигновено, но връзката им е факт малко след тежката катастрофа, която претърпя българинът. Тогава красавицата отменила всичките си ангажименти и прекарала няколко дни с нашето момче в болницата. Освен красива Изабел е и много богата. Бившият й мъж е известен щатски милионер, от когото тя получава солидна месечна издръжка. "Да видим дали ще се откаже от парите си, за да се ожени за Джино", съмняват се емигранти в Америка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !