Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Майката на Бербо пръска хилядарки за воаяжи

отпечатай новината

06.07.2016 16:33 | Видян 2330 пъти

Майката на Бербо пръска хилядарки за воаяжи

Маргарита Бербатова се е отдала на пътешествия по света. Майката на Димитър Бербатов се теши след развода като обикаля различни дестинации, пише "Галерия". Само за последните шест месеца футболната майка е ходила два пъти в Гърция на почивка и три пъти е отскачала до любимата си дестинация - Италия. Там тя не пропуска да се отбие в любимата си Сиена и да посети популярния площад Сан Марко.

Отксоро тя се е запалила и по фотографията и не пропуска да документира пътешествията си. Маргото не разчота само на заплатата си от центъра за хора с увреждания в Благоевград, където работи след като беше изхвърлена със скандал от болницата в града. Запознати издават, че синът й Митко всеки месец й дава по минимум седем бона, за да може майка му да живее спокойно. Въпреки, че самата тя твърди, че не иска да живее на негов гръб.

Все пак благодарение именно на помощта на футболиста Маргарита може да си позволи толкова често да пътува извън България. Страстта й към пътешествията се отключила след развода й с мъжа й Иван, с когото бяха заедно в продължение на 34 години. Бербатова дори отказа да подпише документите за развода, въпреки, че знаеше, че мъжът й си има любовница, която дори не крие. За нея разводът бил излишна травма за децата им.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !