Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Гери-Никол: Искам да се запозная с Риана

отпечатай новината

06.07.2016 17:52 | Видян 8320 пъти

Гери-Никол: Искам да се запозная с Риана

Гери-Никол даде специално интервю на Константина Живова за предаването „Днес“ по Bulgaria ON AIR. Най-популярната певица в България сподели подробности за новото си видео I’m the Queen, коя е правилната формула, за да се превърнеш в звезда в България, как иска да я запомнят нейните фенове и какво й предстои. Това лято предаването "Днес" ще върви всеки делничен ден по Bulgaria ON AIR и няма да има ваканция, научи СЛАВА. А ето и какво разкри Гери пред очарователната Константина Живова.

Поздравления за последното видео "Аз съм кралицата", с което направи истински фурор. Такава ли си ти? Така ли се определяш?

- Честно казано, с последното си видео поставих поредния рекорд за себе си. Горда съм, че за първите 24 часа имах над 400 хиляди гледания, което е прецедент за българската музика. Отново неочаквано. Изключително много се притеснявах този проект да излезе, защото съм го правила сама.

Какво означава сама?

- Главната идея се роди от самата мен. Чух бийта и веднага записах песента. Това, което вие чувате, е първосигналната ми идея и всичко това, което усетих като емоция и вложих в песента. Естествено, има корекции по текста, защото в началото беше малко безсмислен, но ключовите думи и фрази си останаха тези, които записах в началото.

Разкажи за видеото, което е на световно ниво. И това не е комплимент, а смятам, че всички хора, които те харесват и слушат твоята музика, смятат така. Кой се погрижи за визията ти? Защо те определят като Бионсе, Риана, Ники Минаж, което е огромен комплимент.

- Огромен комплимент е да свързват името ми с най-големите световни звезди. За визията отговарят майка ми и Добри. С тях се сработваме. Майка ми е и най-добрата ми приятелка. Режисьор е Ники Нанков и супер много му благодаря за това, което направихме. Всички хора ми казват, че когато видят клипа, си представят, че не е сниман в България. А реално е сниман в замъка в Равадиново, просто ние го преобразихме. Това беше идеята на песента I'm the queen - да покажа един средновековен замък в съвсем различна светлина, по-младежка. Главната тема е: „Нека живее кралицата, кралят е мъртъв“.

Интересна концепция имаш.

- Интересна е доста. Тя е на режисьора. На когото отново много благодаря за невероятните му креативни идеи за този продукт, който смятам, че се харесва.

Спомена майка си. Тя е най-добрата ти приятелка и всъщност е най-близкият ти човек. Когато си била по-малка, твоите родители как реагираха, когато им каза, че искаш да стъпиш на голямата сцена.

- Подкрепиха ме, за което съм им много благодарна. В началото баща ми се замисли за миг, попита ме дали съм сигурна, че точно с това искам да се занимавам. Аз бях категорична. Подкрепата от близките хора е най-важното нещо, за да бъдеш себе си и максимално да можеш да се раздаваш.

Стана много популярна след участието си в един риалити формат. Промени ли те това с нещо, защото за съжаление славата не само дава, но и отнема. До каква степен се разкриваш пред феновете?

- Това е много хубав въпрос, благодаря ти! Опитвам се да се разкривам максимално пред феновете си, защото искам, макар и за краткото време, в което мога да комуникирам с тях, особено на живо, да разкрия душата си, за да усетят какъв човек съм. В клиповете те виждат Гери-Никол в роля.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !