Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Галена стана участник в кърваво меле

отпечатай новината

07.07.2016 12:31 | Видян 2611 пъти

Галена стана участник в кърваво меле

В събота вечерта, отново в Слънчев бряг, се заформило жестоко меле в елитен фолк клуб посред участие на фолк дивата Галена. В нощта около 03,00 часа клиентите на заведението били забавлявани от топ певицата. Сред любителите на чалга изпълненията била и старозагорска компания от 7-8 човека от контингента на тамошния бос Румен – Малкия Мук. В тяхната компания бил и племенникът на най-върлия враг на Митьо Очите – Георги Николов – Троянеца.

Свадата избухнала, когато хората на Малкия Мук започнали да се закачат с момичета в дискотеката, на което станали свидетели местните мутри на Страхо Капелата, пише "Всеки ден". Двама от бодигардовете се подразнили от поведението на старозагорците, които се закачали нагло с танцуващи девойки на дансинга, и им направили забележка. Тогава започнал истински екшън. Вбесен от забележката на местните, един от гостуващата компания грабнал бутилка и я хвърлил по хората на Капелата. Заформило се здраво меле с боксове и ножове. Минути след инцидента старозагорци се изнизали с няколко черни БМВ-та в неизвестна посока. След тях тръгнали и местните бабаити, последвала луда гонка по панорамния път, но гостите бързо се изнесли с мощните машини.

Още при размяната на първите крясъци охраната на заведението покрила Галена в склад до гримьорната и я държала там, докато мелето приключи. Певицата обаче била бясна от изцепката. „Повече няма да стъпя на скапания Слънчев бряг, тука има само убийци и разбойници“, кълняла се афектираната фолк певица.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !