Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Геният и Диви коне очакват зрителите...

Филмовите заглавия ще се излъчат на малкия екран от...

Вижте защо Кейт не облича децата си в маркови дрехи

отпечатай новината

07.07.2016 17:03 | Видян 1371 пъти

Вижте защо Кейт не облича децата си в маркови дрехи

Кралското семейство е еталон за всички граждани на Великобритания. Членовете на династията са винаги на показ, така че трябва да изглеждат перфектно в обществото. Независимо от това, папараците с изненада забелязали, че Кейт Мидълтън  никога не облича децата си в продуктите на известни марки, пише zajenata.bg. Когато журналистите попитали защо, тя назовала 5 причини, поради които не ползва услугите на световноизвестните производители на облекло.

Първо:  Отличителен белег на кралската династия е консерватизмът. Ето защо, на британския престолонаследник от много ранна възраст трябва да се изгради подходящ статут, а не да се кипри в ярки модни дрешки.

Второ:  Кралската двойка е поддръжник на приемствеността на поколенията. Така че малкият Джордж често се облича в почти същите дрехи, които преди 31 години носеше баща му. Това е много хубаво и трогателно!

Трето:  Независимо от състоянието на Кейт и Уилям, те от детството внушават на децата си смирение. Малките Джордж и Шарлот не трябва да се чувстват по-специални и по-добри от другите деца.

Четвърто:  Наследникът на трона трябва да блести със своите вътрешни качества, не с богатия си гардероб. Кейт Мидълтън не вижда нищо лошо в това няколко пъти да се появиш в обществото с едни и същи дрехи.

Пето:  Кейт Мидълтън не желае фирмите да си правят реклама от това, че наследникът на короната носи техни дрехи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !