Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Вижте как стана известна актрисата Ребел Уилсън

отпечатай новината

07.07.2016 17:38 | Видян 4405 пъти

Вижте как стана известна актрисата Ребел Уилсън

Обикновено звездите, тръгнали към Холивуд, са префинени и слаби, но не така смята комедийната актриса Ребел Уилсън. Тя сметнала, че курсът на пълнотата и дебелеенето ще ѝ донесат по-голям капитал.

Когато Ребел играла първата си роля в комедия, тя си партнирала със своя по-обемиста колежка. По това време още била нова в професията си, но бързо забелязала, че публиката харесва много повече другата актриса.

„Ах... Това момиче създаваше толкова много смях, а дори не полагаше усилия“, разказва Уилсън пред Daily Telegraph.

И както се очаквало, австралийската актриса се опитала да разбере защо на нея не ѝ се получават нещата така добре, както на по-пълничката ѝ колежка. Защо тя била така обичана? „Каква е тайната?, гневила се Уилсън. – Със сигурност и двете имахме еднакво силно присъствие на сцената. Едва по-късно осъзнах защо я харесваха – беше по-дебела“.

„Не знам дали съм реагирала адекватно, казах си: „Искам да създавам повече смях“, но се чудех как“, а изненадващото решение за нея било да надебелее.

„И ето ме след това – дебела съм и правя чудна комедия“, доволна е тя.

Тази реализация на филмовия пазар идва с откровена изненада, имайки предвид, че Ребел винаги се смеела на идеята за дебели актриси в Меката на киното. Самата тя участвала във „Fat Army“ (предаване за отслабване), където показвала как жените да свалят тегло с тичане.

„Има нещо, за което всички хора ми се смеят. Сметнах, че да съм по-тежка ще бъде предимство за мен, но други видяха в решението ми недостатък“, откровена е тя.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !