Ривиерата е по-изгодна от Банско и...

Френската Ривиера е най-красива, най-достъпна финансово...

Ето защо всъщност има носталгия по...

Ако беше доживял до наши дни, социализмът в България...

Цвети: Направих голяма глупост!

отпечатай новината

08.07.2016 14:49 | Видян 5416 пъти

Цвети: Направих голяма глупост!

„Май направих голяма глупост". Това е казала преди дни гимнастичката Цветелина Стоянова, която се хвърли от 6-ия етаж, на брат си Найден. Момичето вече започва да осъзнава какво се е случило с нея.

С пострадалата гимнастичка ще работи психолог. Това разкри за „Всеки ден" бащата на златното ни момиче. По думите му баба Цеца и брат й Найден са при нея всеки ден. Треньорката й Ина Ананиева ходила да я види непосредствено преди да заминат с отбора за Световното първенство по художествена гимнастика в Казан.

Цвети отваря очи и държи за ръката близките си, когато те отиват да я видят. „Не говори много, защото през повечето време спи. Освен това психологът и лекарите в реанимацията не позволяват да се седи при нея твърде дълго, за да не се натоварва", каза Йордан Стоянов. По думите му дъщеря му се подобрявала, но отказва да говори за нея, докато не излезе от болницата. Само лаконично поясни, че се моли за нея всеки ден и силно вярва, че тя ще се оправи напълно. Според медиците обаче това нямало да стане в следващия един месец.

„Цвети си поиска водичка, когато бяхме при нея", сподели ден по-рано треньорката на националния отбор по художествена гимнастика Ина Ананиева. Наставничката заедно с две от съотборничките на момичето са ходили до „Пирогов" непосредствено преди да отлетят за Казан. „Трудно говори, защото е с трахеостома", уточни Ананиева. По думите й за нея се полагали много грижи. Въпреки това се възстановявала бавно и тя също не била сигурна, че златното момиче на България ще се прибере скоро в дома си. Тя говорила с докторите, но те все още не можели да дадат точна прогноза кога могат да изпишат грацията.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !