Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Жената на Блатечки обижда Диляна

отпечатай новината

12.07.2016 11:04 | Видян 5856 пъти | Гласували 1

Жената на Блатечки обижда Диляна

Катерина Горанова и Асен Блатечки се събраха и групово започнаха да атакуват хората от провинцията, превърнали се в голямото „Добро утро”, при идването си в София. Режисьорката обаче си позволи доста остри обиди към всички, които не са кореняци софиянци, включително и Диляна Попова, пише "България днес".

„Новоизлюпените граждани често спират да консумират месо, удобно забравяйки за кръвопролитията в собствения им двор. Но… прасето в буркан не умира. То наднича за цял живот зад гърба им, за да напомни, че най-позорно е да се отречеш от същността си”, избухна Катерина в социалните мрежи. Изказването й срещу бившите провинциалисти нямаше как да не засегне и Диляна Попова, която е родена в Гулянци. А според мнозина режисьорката умишлено е публикувала поста, за да унижи именно нея, тъй като моделката отдавна е обявила, че не яде месо.

Лошото момче на БГ киното Асен Блатечки, не нанесе друг удар по бившата си изгора, но също даде да се разбере, че „селския манталитет” не му понася. „Това, което адски много ме дразни, е поредният тъпанар, който си изхвърля вафлата през прозореца. Иде ми да сляза от мотора и да го пребия”, заяви още актьорът.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !