Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Михалис Хаджиянис надмина Никос Вертис

отпечатай новината

12.07.2016 17:59 | Видян 1998 пъти

Михалис Хаджиянис надмина Никос Вертис

Хаджиянис надмина своя колега Никос Вертис по верни фенки. Певецът подлуди почитателките си в Античния театър в Пловдив. Мястото на събитието се пръскаше по шевовете от верни фенки, на които не им попречи и неравния път към Амфитеатъра и те го атакуваха с токчетата си още преди 20 часа, когато беше начално обявеният час. Кипърският изпълнител от гръцки произход излезе на сцената точно в 20,15 ч. и се раздаде като за последно до към 22,30, когато приключи концертът. Почитателки от различни поколения се надпреварваха за автографи от Михалис и го отрупаха с цветя, видя репортер на „Всеки ден".

Дори охраната не можа да озапти най-запалените му фенки, които бяха готови на всичко, за да преминат загражденията и да се доберат по-близо до секссимвола. Той ги зарадва с над 2 часа живо пеене със собствен бенд от 7 души. Изпълнителят на емблематичната балада De Fevgo („Няма да си тръгна") изпя най-големите си хитове и не спря да се усмихва и да създава настроение. „Бях на концерта на Никос Вертис, той много ми хареса, но Михалис пя по-хубаво. Не мръдна и тон. Все едно беше на запис, а не на живо. Пееше много чисто", коментира на излизане част от публиката.

„Концертът ми миналата година в София ме накара да съжалявам истински, че съм пропускал страната ви толкова дълго. Гостоприемството и енергията на всички в залата ме зареди за месеци напред. Затова и след като дойде поканата за този специален концерт в Античния театър - не мислих много", призна Хаджиянис.

След края на емоционалния концерт, няколко биса и акапелно пеене, Михалис благодари на българските си фенове и се прибра зад кулисите, но никой от препълнения Античен театър в Пловдив не си тръгна. Всички скандираха името му и Хаджиянис направи пореден жест и се върна на сцената, като запя отново, а това впечатли още повече присъстващите на концерта, които не спираха да го хвалят и да му подаряват цветя, като той лично разцелува всяка от дамите, които му поднесоха букети, а преобладаващата част от няколкохилядната публика бяха именно жени.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !