Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Хекимян двойник на Малкия Канар

отпечатай новината

13.07.2016 11:29 | Видян 2436 пъти

 Хекимян двойник на Малкия Канар

Антон Хекимян поразително прилича на мъжа на Джена - Атанас Стоев, известен още като Малкия Канар, пише "Всеки ден". Тв водещият има същата широка усмивка, вечно приповдигнато настроение и стойка на напет петел като барабаниста на оркестър „Канарите".

Приликата между журналиста и музиканта лъсна на сватбата на Джена с Малкия Канар, на която водещият на „Тази сутрин" беше поканен като виден гост. Когато двамата застанаха един до друг, всички наоколо бяха изумени колко много общи неща има във външния им вид. „Остава само Тони да си направи катинарче или Наско да се обръсне, и човек може да ги обърка", зашушукаха гости на партито. Освен по чертите на лицето, поведението и стойката двамата си приличат и по доста ниския ръст и това, че жените им почти винаги са били по-високи от самите тях.

Журналистът и барабанистът имат и общи интереси - обичат народната музика. Самият Антон години наред е играл в състав за български народни танци и това още повече го доближава до новопроизведения мъж на Джена, който от люлката е закърмен с родния фолклор.

Когато обаче разбрал, че го сравняват с Малкия Канар, Хекимян не бил кой знае колко възторжен. Самият той не намирал особени прилики между себе си и фолкаджията и предпочитал да се сравняват с изпълнители от по-престижни жанрове или поне с такива, които се смятат за секс символи. Тони от години спазва строг хранителен режим и тренира усилено в залите за фитнес, благодарение на което поддържа добра като за ръста си фигура. Ето защо смятал, че могат да го оприличат и с някой по-вървежен мъжага от Малкия Канар.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !