Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Рени пропуши трева

отпечатай новината

13.07.2016 15:54 | Видян 1138 пъти

 Рени пропуши трева

Фолк певицата Рени усилено се опитва да се завърне в челните места във фолка, но това едва ли ще се случи скоро, пише "Галерия". Последният клип на изпълнителката е повече от скандален и веднага предизвика силно негативни реакции. Във видеото Рени го играе разюздана жена, която купонясва в дискотека и видимо замаяна от алкохола, се натиска с млад мъж. В кадри от клипа чалга ветеранката дори е показана как невъзмутимо пуши трева.
Именно тези кадри отприщиха вълна от недоволство, а всички са категорични, че подобно поведение е възмутително. "Рени е на 40 години и е майка на две момчета. На това ли ги учи?", роптаят масово хората. Майки дори са подали жалби в СЕМ с настояването клипът да бъде спрян в телевизиите, макар че той може да бъде гледан и по интернет. Вместо да се засрами, певицата не спира да призовава феновете си чрез социалните мрежи да гласуват за парчето й, което да се намърда в някоя музикална класация.
Освен че пуши трева, в клипа Рени безсрамно се натиска с млад мъж, а в един момент завира задните си части в лицето му. Младежът се възползва от дашната певица и дори опипва дупето на 40-годишната изпълнителка. Не липсват и кадри, на които Рени е притисната между дълги мъжаги, които се опитва да прелъсти със сластен танц.
Скандалното поведение на чалга певицата най-вероятно е неадекватна реакция след раздялата със съпруга й Борис. След като обясни провала на брака си, Рени се върна в България, опитвайки се да възроди кариерата си, тъй като вече не може да разчита на финансова подкрепа от мъжа си. Името й е спрягано сред сигурните участници в тазгодишния "ВИП Брадър", където ветеранката в чалгата ще се опита да попадне отново в центъра на медийното внимание, а и да прибере хонорар.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !