С.Йончева откри новия сезон на...

"Миналата неделя бях във Виена за откриването на сезона...

Галкин щракна 75-годишната Пугачова

Галкин снима 75-годишната Пугачова на терасата с кърпа...

Гришо ревнува Никол от диджей

отпечатай новината

14.07.2016 12:59 | Видян 1651 пъти

Гришо ревнува Никол от диджей

Дива ревност е обсебила Григор Димитров, след като видял гаджето си с друг мъж, пише "Уикенд". Докато наш Гришо е в САЩ и се подготвя за турнира във Вашингтон, доста по-възрастното му гадже хойка по чуждо в Лондон. При това не с кого да е, ами хваната под ръка с един от най-расовите жребци. Това е световноизвестният диджей Калвин Харис, а двамата май са опитали за една вечер сексуалното си майсторство.
Както е известно, 38-годишната Шерцингер си пада по "агнешкото" и все гледа да забърше някой по-млад от нея като Гришо. В момента обаче хасковлията е зад океана, докато Никол се намира в Лондон, където участва в журито на "Х-Фактор". А в свободното време се развява по купони. Именно след един такъв папараците я изловиха да си тръгва под ръка с Калвин Харис. Той е шест години по-млад от нея, красив и богат. Състоянието му според "Форбс" се изчислява на 46 милиона долара. Освен това преди няма и месец диджеят скъса с русокосата певица Тейлър Суифт. "Сега очевидно е поискал да опита и нещо по-мургаво", гласят клюките из британските вестници.
Те веднага надушиха любовната афера между Гришовица и Харис, макар и вероятно да е продължила само една нощ. Двамата били заедно в един от нощните клупове в Лондон, а след това диджеят я изпратил до хотела й. Двамата излезли хванати под ръка. Вестник "Сън" цитира източник, близък до Григор, който твърди, че Шерцингер и Харис уж били само приятели. "Никол все още е луда по Григор", твърди същият човек.
Само че приятелите на Гришо разправят, че нашият направо изперкал от ревност, като видял снимките. Говори се, че дори вдигнал лют скандал на Никол по телефона. Американката се клела, че всичко с Харис е приключило пред хотела. Ама хасковлията нямал много вяра. "Нали Никол Шерцингер по същия начин кръшкаше с Гришо, докато все още беше официално гадже на пилота от Формула 1 Луис Хамилтън? А и тя си е известна мъжемелачка, която си пада по секса за една нощ", коментират от антуража на Григор. Миналото лято например тя се появи на един от гръцките плажове прегърната с 23-годишния футболист на "Олимпиакос" навръх рождения си ден. Нищо чудно и сега да е пернала нещо чуждо за една вечер, гласят клюките.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !