Италианска пролет: Фото на деня

Италианска пролет: Фото на деня

Ето го зетя на Стоичков

Новият зет на футболната легенда Христо Стоичков е...

Галена и Гери-Никол записват дует

отпечатай новината

14.07.2016 16:31 | Видян 2361 пъти

Галена и Гери-Никол записват дует

Неотдавна в свое интервю Галена сподели, че видяла хляб в Гери-Никол още докато я наблюдавала в "Х Фактор". Хитовата чалга певица била убедена, че независимо от крайното подреждане на финала в риалитито, нисичката блондинка я очаква бъдеще на музикалната сцена у нас. Мнението й се потвърдило още с появата на първата й песен "Ела и си вземи", а след "Момиче като мен" Галена била убедена, че Гери ще е фактор в родната поп музика.
"В нея виждам себе си. Преди години започнах с нейния хъс и креативност, които до ден днешен ме водят напред. Намирам я за успешен продукт и разнопосочните коментари по неин адрес го доказват", откровена е изпълнителката на "Една жена".
Доказателство за симпатията на Галена към Гери е, че е включила нейни песни в репертоара си. По време на участията си в дискотеки и кръчми кръшната брюнетка винаги изпява 1-2 парчета на Гери-Никол, имитирайки гласа и танците й. Поп звездата не й отстъпва и противно на очакванията, че поп музикантите мразят чалгата, самата Гери често пее фолк хитове в дискотеките. Само преди месец тя дори имаше съвместен ангажимент с Галин, където двамата пяха различни стилове парчета повече от час. Неотдавна чрез модния си стилист Добри Галена успяла да се сдобие с номера на младата надежда и още на първия разговор двете коментирали темата за възможен дует. Певиците вече са се спрели на текстописец и композитор, като ударно се работи по проекта, който трябва да бъде завършен до началото не септември. Песента ще е с модерно звучене, без фолк елементи, и ще се върти освен във ведомствения канал "Пайнер" и в останалите музикални медии. Известни с афинитета си към модата, певиците вече са избрали дрехи и аксесоари за видеото, макар парчето все още да не е готово.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !