Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Вижте новия любовник на Миро

отпечатай новината

15.07.2016 16:47 | Видян 1307 пъти

Вижте новия любовник на Миро

Миро лети на крилете на нова любов. От няколко месеца сърцето на певеца е пленник на барабаниста Николай Тошев, научи Уикенд. Пълно затишие цареше доскоро около бившата силна половинка от „Каризма“. В рамките на няколко месеца Миро бе прекратил дори концертната си дейност, заявявайки, че изцяло се е отдал на творенето на нови парчета за предстоящия си албум. Създаването на мелодии обаче е вървяло в синхрон и с връзката с новата му половинка – перкусиониста Ники, който официално е станал съпровождащ музикант на блондина по време на творческите му изяви. Миро и Ники Тошев се запознали преди близо година, а през пролетта отношенията им станали много повече от приятелски, разказват запознати.

Все още Николай не се е преместил в жилището на изпълнителя, макар че Миро има практика да прибира гаджетата си под своя покрив почти в мига, в който ги взима в леглото си. Миро е назначил Николай във фирмата си, като месечно го възнаграждава с 1700 лева заплата и отделно му дава хонорари за участия в концерти. Единствената задача на момчето е да дрънка на дайре зад певеца, като често музикалният инструмент дори не е вързан с микрофон и на практика изпълнението е чиста бутафория.

„Миро винаги е издържал любовниците си, независимо дали са известни, или не. Още навремето хрантутеше Любо от „Те“, когато той беше без работа. После нарина сума ти хилядарки по златотърсачката Крум, сетне даде тласък на Криско. Не е учудващо, че и сега си има държанка“, клюкарстват запознати с навиците на Миро.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !