Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Цеца подарява новия си албум "Autogram"

отпечатай новината

18.07.2016 14:16 | Видян 1233 пъти

Цеца подарява новия си албум

Българските фенове на Кралицата на Балканите CECA вече могат да получат новия й албум “Autogram” от днес (18 юли) напълно безплатно след закупуване на билет за разтърсващия й нов концерт, който ще се състои в София на 17 март 2017 г. в Арена Армеец. Както вече беше обявено, специално за българските си фенове CECA ще направи уникален жест, като подари новия си диск с всеки закупен билет за събитието от сайта на Eventim (www.eventim.bg), касата на компанията в The Mall и от централния им офис на ул. “6-и септември” №58 в София.

Дискът разби всички рекорди по продажби в западната ни съседка, а 11-те нови композиции на най-голямата звезда на Балканите събраха над 60 000 000 гледания само за три седмици в сайтовете за видео споделяне – постижение, с което не може да се похвали нито един друг изпълнител по тези ширини. “Autogram” няма да се разпространява в търговската мрежа в България по изричното настояване на CECA, която е отказала всички оферти от страна на родни дистрибутори за правата.

Жестът е специално и само за българските фенове, след като сръбската икона останала очарована от любовта на публиката на предишните й два грандиозни концерта у нас – в „Арена Армеец“ и стадион „Несебър“ в едноименния град. По този начин тя е решила да върне поне частица от получената обич по време на двете събития.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !