Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Лейди Гага развали годежа

отпечатай новината

20.07.2016 09:59 | Видян 1872 пъти

Лейди Гага развали годежа

Поп звездата Лейди Гага и нейната половинка Тейлър Кини са се разделили, гръмнаха медиите зад Океана. 30-годишната певица и звездата от сериала Chicago Fire са сложили край на своята връзка по-рано този месец. Гага потвърди новината, публикувайки обща снимка с актьора в своя Instagram, под която написа, че двамата с Кини все още се обичат и се надява някога да се съберат отново.
“Тейлър и аз винаги сме вярвали, че сме сродни души. Точно както всички останали двойки и ние имаме своите проблеми, и в момента си вземаме почивка. И двамата сме амбициозни артисти, които се надяват това да проработи от разстояние и въпреки натоварените ни графици да можем да продължим да се обичаме простичко, както досега. Моля ви, стискайте ни палци. Ние сме като всички други и много се обичаме.”
Феновете на изпълнителката побързаха да посочат, че отскоро тя не носи своя годежен пръстен и дори е била без него по време на 35-тия рожден ден на актьора. Припомняме ви, че Кини предложи брак на Гага навръх Свети Валентин миналата година, а двамата са заедно от 5 години.
Лейди Гага и Тейлър Кини се запознават през 2011 на снимачната площадка на нейния клип You&I, в който той участва. През 2012 за кратко се разделиха, но след като отново се събраха, така че това не е първото изпитание за връзката им.

 

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !