Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Жана Бергендорф жертва на домашно насилие

отпечатай новината

20.07.2016 12:59 | Видян 1693 пъти

Жана Бергендорф жертва на домашно насилие

Жана Бергендорф е в окото на бурята вече няколко години. Името й се свързва предимно с наркотици и физическа саморазправа с гаджетата й, а не с успехите в кариерата, пише "Галерия".

Според певицата предразположението й към тези изцепки се корени в детството й, когато заформяла характера си на бунтарка. Жана още си спомня боя, който яла в дома си. Най-често попадала между шамарите на своята баба, която за ужас на съседите гонела своята внучка с точилки и всякакви други кухненски пособия. Възрастната жена смятала, че това е най-доброто средство за възпитание. Жана трупала чутовен брой отсъствия в училище, за да ходи тайно да танцува.

Всеки ден Жана се прибирала с нов белег по тялото. „ Имам от срязване със секира, от удар с желязна топка по главата, от стъкло тук, във веждата, от падане по време на жмичка... Имам операция от апандисит. Лудо дете бях, ама здрава глава“, споделя изпълнителката.

Още по-голям шок за техните била първата й татуировка, която сама си направила, докато била на училище и то с подръчни средства – игла и конец. После обаче я заличила с направен от професионалист тигър. Още по-скандално е, че е ходила 5 години с гола глава. За съжаление скандалите около Жана влияят много зле на музикалната й кариера. Нищо чудно да се преориентира към нещо друго, тъй като не е вадила песен от 8 месеца.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !