В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Вижте как живее самотната майка Диляна Попова

отпечатай новината

20.07.2016 13:16 | Видян 4343 пъти

Вижте как живее самотната майка Диляна Попова

Вече година и половина Диляна Попова е най-обсъжданата звездна майка у нас, пише "Галерия". Моделката роди син на актьора Асен Блатечки, с когото се разделиха месец след появата на наследника им Борил. Въпреки тежкия период, през който премина, красавицата днес е постигнала вътрешна хармония благодарение на малкия Борил.
Диляна не се отделя от симпатичното хлапе и е превърнала използването на фотоапарата в своя мания, за да улови всеки важен момент от израстването на сина си. Отсега се виждало, че Блатечки-младши има увлечения към всевъзможни занимания, нетипични за дете на неговата крехка възраст. Харесвал му най-много престоят в кухнята и често правел поразии с продукти за готвене. Освен това бил тартор на групичките с хлапета по детските площадки, където Диляна вече избягвала да го води, защото си похапвал тайно пясък. Разходките по моловете също се превръщали в бедствие, понеже Борко, както го нарича майка му, се лепвал за огромните огледала и оставял отпечатъците си навсякъде. През смях моделката разказвала, че явно е наследил суетността си от нея, щом толкова много му харесва да наблюдава отражението си.
Борил вече се радвал и на първото си гадже. Момиченцето било дъщеря на близка приятелка на Диляна, а двете деца се разбирали изключително добре и винаги, когато майките им ги съберяли, те се прегръщали и се радвали на присъствието на другия.
Вече са факт и първите морски почивки на Диляна с любимия й син, които преминали доста гладко и без инциденти. Борил не се страхувал изобщо от водата и вече задавал въпроси кога отново ще пътуват до морето. Тази година до Българското Черноморие нямало да се отбиват, защото майка му искала да го заведе на далечно и екзотично място. Рядко обаче детето се сещало за татко си, защото Асен почти не присъствал във всекидневието му, а не бил щедър и финансово в отглеждането на своя син.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !