Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Певец е новото гадже на Дарина Павлова

отпечатай новината

21.07.2016 15:25 | Видян 1488 пъти

Певец е новото гадже на Дарина Павлова

Точно според старата максима, че когато една жена напълнее, започва спешно да си търси ново гадже за повдигане на самочувствието, сериозно окръглилата се напоследък Дарина Павлова е оплела в мрежите си поредния оборотен младок. Мадам Мулти от началото на месеца се поти в летните жеги в прегръдките на Тони Серена – изгряващ поп изпълнител от държавата джудже Сан Марино, който е на половината на нейната възраст, споделя Всеки ден. Ексцентричният Антонио е изпълнител на джаз и ембиънт музика и е доста популярен на италианската клубна сцена въпреки крехките си 28 години. Злите езици шушукат, че двамата с Дарина се сдушили на филмовия фестивал на остров Иския в началото на месеца, където шармантната нашенка председателстваше журито.

Дарина не спря да се снима с холивудски звезди като Джеръми Айрънс, Джерард Бътлър и Дани де Вито сред екзотичната средиземноморска природа, но всъщност цялото й внимание покрай събитието е било отдадено на Тони Серена.

„Младежът е изключително свеж и артистичен, двамата прекарваха часове в усамотение на морския бряг и в хотелската стая на Дарина. Тя е безкрайно впечатлена от неговата амбиция да прави авангардно изкуство“, споделя дама от антуража на вдовицата на Илия Павлов. Дали обаче Антонио не е просто хитрец, който се увърта около богата възрастна дама, за да си осигури солиден финансов гръб, само бъдещето ще покаже.

Павлова вече се опари от последната си връзка с млад и надарен италианец в лицето на прохождащия актьор Джулио Берути. След бурна и страстна връзка нашенката натири къдрокосия латино любовник, след като разбра в края на миналата година, че е станал особено интимен със свои колежки по време на снимки в Малта.

Дарина изпадна в лека депресия след раздялата и надебеля драстично в последните месеци. Казанлъшката красавица поначало е с гени, предразположени към бързо напълняване. Затова, откакто се помни, Мадам Мулти вечно е на диети, както впрочем и почти всички жени. Павлова наддаде доста в Дубай, където живя няколко месеца при сватовете си – милионерското семейство Микнас.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !