Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Елен Колева спи с кого ли не

отпечатай новината

21.07.2016 17:33 | Видян 2768 пъти

Елен Колева спи с кого ли не

 Елен Колева скитосва по морето без постоянно гадже до себе си. Актрисата е откровена, че няма сериозен приятел, което й позволява да се впуска в различни авантюри, докато намери мъжа, когото съдбата й е отредила.

Последният обект на чувствата й – писателят Калин Терзийски, си бил в София, където продължавал да се дави в алкохолен делириум и да изписва лист след лист с разсъждения, от които все по-малко хора се интересуват. Той призна наскоро, че от време на време спи с Елен, но иначе не са заедно, пише "Всеки ден". От седмица Колева е хвърлила котва на Синеморец, където е в компанията на приятели мъже и жени. Театралката не спира да публикува в личната си страница във фейсбук различни статуси относно преживяванията си на брега, като често описва дните си с поезия.

„Варвара, малка църква в средата на една градина. Заливът с камъните, ресторантът под смокините, прозрачно сините вълни! Всичко е приказно и обещаващо...“ По този романтичен начин вижда ежедневието си Елен, която става сутрин в 6 часа, за да разхожда кучето си край брега на морето и да попива от йодните изпарения.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !