Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Вижте каква е мечтата на Николета

отпечатай новината

22.07.2016 16:59 | Видян 3185 пъти

Вижте каква е мечтата на Николета

 Босът на новините на Би Ти Ви Венелин Петков е притиснат до ъгъла от новото си гадже Николета Маданска. Спортната журналистка се оказа скрита хиена, която е на път да заведе шефа си до олтара.

Николета е първата жена в живот на бившия новинар, която е започнала здравата да го променя. Маданска с кадифена ръкавица направлява връзката си с Венелин и доста умело го насочвала към идеята да създадат семейство. Отношенията им преминали на друго ниво, след като папараци на "Уикенд" разкриха връзката им. Оттогава Маданска започнала да вири нос и да се движи по коридорите на медията със самочувствие.

Двамата имали нужда да покажат, че любовта им се гради на нещо повече от взаимна изгода. Затова заговорили за брак и деца, теми, които преди това избягвали. Покрай новия мъж в живота си Николета искала да се отдаде на хобито си, което е свързано със сладкарството. Маданска от години въртяла чудни торти в свободното си време, с които смайвала всички у дома. Приятели и познати я увещавали да се захване сериозно с това и да започне да вади пари от таланта си.

„Винаги съм мечтала за своя сладкарница, за бутикови изделия. Може би ако един ден реша да си дам почивка от журналистиката, ще се занимавам с това“, разказва блондинката. Николета не крие, че е властна натура и с нея трудно се живее, пише „Всеки ден“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !