На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Веси Бонева избра Созопол пред Сен Тропе

отпечатай новината

27.07.2016 10:48 | Видян 1189 пъти

Веси Бонева избра Созопол пред Сен Тропе

Веси Бонева или просто Vessy е млада, чаровна и позитивна. Наред с многобройните й участия на клубната сцена в България, вече втора година Френската Ривиера аплодира таланта и харизматичното й присъствие. Пред микрофона Веси започва да се изявява едва пет годишна. Оттогава младата изпълнителка не слиза от сцената.

Певицата, радвала с изпълненията си Парис Хилтън, Джъстин Бийбър и Силвестър Сталоун подготвя специална програма, която ще представи пред феновете си в Созопол. Домакин на партито е новооткритото Sound café. Eлегантното бижу на родното Черноморие е оборудвано с най-модерната саунд система, поръчвана за заведение, специална разработка на BOSE. Sound café е разделено на шест зони за контрол на звука, което позволява смяна на силата на звука в различните сектори. По този начин звукът остава в съответното помещение и не смущава собствениците на лодки и съседи. Самата Веси признава, че заведението, разположено на територията на Яхт клуб Созопол по нищо не отстъпва на кафетата, в които отмарят знаменитостите, избрали за лятната си ваканция Френската Ривиера. Дни, преди изявата си на 29-ти юли, Веси сподели вълнението от дългоочакваната среща с родната публика.

Наред с най-модерните кавър-версии на поп-хитове, певицата ще изпълни и песента, покорила сърцата на всички българи – „Родина”. Тя не скрива, че Созопол е един от любимите й морски градове. Като истински професионалист, чаровната пловдивчанка допълва, че е впечатлена от прецизността в изграждането на озвучителната система, но признава, че качеството на звука зависи до голяма степен от изпълнителите. Въпреки че на родна сцена Веси се чувства най-добре, тя признава, че при участията в престижния L`Opera e била впечатлена от елегантната, позитивна и усмихната публика, дарила я с аплодисментите си. На въпроса Сен Тропе или Созопол, Веси е категорична: „Винаги се чувствам по-добре, когато съм у дома!! Созопол разбира се! Със Sound café музиката е навсякъде. Заведението съвсем спокойно може да съперничи на най-скъпите клубове по Лазурния бряг. Ние в България имаме наистина невероятно красиви и качествени места!”

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !