Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Милен Цветков желан и на 50

отпечатай новината

28.07.2016 10:17 | Видян 1737 пъти

Милен Цветков желан и на 50

Милен Цветков след дни ще отпразнува половинвековен юбилей, но въпреки това жените му връзват, а наточени фенки го преследват и търсят неговата компания, шушукат колеги на тв водещия, пише "Всеки ден". И по-млади, и по-застаряващи жени си падали по опитния журналист. Вместо посребрените коси да отблъсквали представителките на нежния пол, те още повече го харесвали, твърдят запознати.

Фенки на водещия в Нова телевизия, където той води късното предаване „Часът на Милен Цветков", споделят, че сексапилът на журналиста бил най-вече в неговата арогантност, дори цинизъм, но съчетани с великолепно чувство за хумор. Дами, подвластни на чара на най-известния бивш месар, коментират, че нямало нищо вярно в слуховете за двойната сексуалност на водещия и че подобни нелепици били пускани от негови зложелатели, които се вбесявали от успехите му сред нежния пол. „Милен е с нестандартно чувство за хумор, което трудно се възприема сред еснафите у нас. Затова пуснаха слух, че е гей, в което няма нищо вярно", казват негови близки. Цветков има и доста приятели хомосексуалисти, което допълнително засилвало мълвата.

Милен има зад гърба си един брак и куп любовни завоевания. Той е горд татко на дъщеря Калина от брака си с Йорданка Начева. Преди 4 години приятелката му Ивета го дари със син Боян. Журналистът на няколко пъти се разделя и събира с 20 години по-младото си гадже. Макар да била влюбена в Милен, Ивета не издържала тежкия му характер. Пред колеги тв водещият се шегувал, че било нормално мъжът на средна възраст да залитне по агнешко, имайки предвид, че си пада по доста по-млади от него жени. Въпреки разделите обаче устатият журналист щял да посрещне 50-ия си юбилей на 30 юли в компанията на Ивета и сина си Боян, когото Цветков обожава. Щастливият татко гледа да прекара всяка свободна минута с лъчезарното момченце.

„Милен знае, че жените го харесват, но той открай време си е избрал позата да се държи надменно с тях, защото смята, че така е по-загадъчен и дамите ще му се вържат по-лесно", коментира колега на известния водещ с множество професии. Дипломираният дефектолог, който в младежките си години заработваше като барман, още тогава имал успех сред жените. Дами, имали вземане-даване с Милен Цветков, пък доверяват, че той бил голям егоцентрик и непрекъснато налагал мнението си, като така всъщност отблъсквал по-свободолюбивите жени.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !