Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Люси Иларионов на диета? Омете 5 палачинки!

отпечатай новината

29.07.2016 12:11 | Видян 2312 пъти

Люси Иларионов на диета? Омете 5 палачинки!

Само два месеца след операцията в Турция за изрязване на стомаха, Люси Иларионов се отдаде на безконтролно ядене, пише "Уикенд". Режисьорът на фолк клипове съгреши с цели 5 палачинки на централната улица в Приморско, като ги омете за по-малко от 5 минути, твърдят очевидци.
"Ама какво отслабнал?! 5 палачинки изяде за нула време!", възмутиха се туристи, станали неволни свидетели на публичното угощение на Люси. Трябва да се уточни, че прегрешението е сериозно, тъй като палачинките в морските ни курорти са направо гигантски, с диаметър около 20 сантиметра. И не стига, че режисьорът си поръчал цели 5 пред смаяните погледи на другите клиенти, а се възмутил от предлагания за пълнеж течен шоколад. Не му бил вкусен. Затова Люси отскочил до близкия магазин за един буркан "Нутела", а когато се върнал, се заел да маже щедро палачинките , без да обръща внимание на сащисаната продавачка и учудените туристи, строени в редица пред открития щанд. "А горката му приятелка Ани Хоанг изяде само една палачинка", обобщават в Приморско, където вече се разнесе мълвата за възобновената лакомия на отслабналия Люси Иларионов.
Както е известно, през април режисьорът се подложи на операция в Турция, при която му бе изрязана част от стомаха. Целта бе да се намали количеството храна, което Люси поглъща, а оттам и теглото му. Режисьорът се реши на интервенцията не само от суета. Заради внушителната си физика, се появили здравословни проблеми, които нямало как да продължава да неглижира.
"Надявам се промяната да е много голяма и да се видя такъв, какъвто бях преди. Сега съм 170 кг, ако стана 80 кг, ще е добре. Лекарите твърдят, че до септември - октомври ще бъда на килограмите, които искам. За около половин година", сподели Люси дни преди да замине за Анкара. "Едва ли!", цъкат в Приморско, след като го видяха да поглъща 5 палачинки.
Любопитна подробност е, че след интервенцията Люси би трябвало да е с намален апетит. Нищо подобно! Похапва си стабилно...

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !