Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Защо се разделиха Рачков и Игнатова?

отпечатай новината

29.07.2016 14:36 | Видян 4163 пъти

Защо се разделиха Рачков и Игнатова?

В продължение на 8 години актьорът Димитър Рачков и водещата Мария Игнатова ту се събираха, ту се разделяха, но изглежда, че вече окончателно са сложили край на връзката си, пише "Уикенд". Миналата седмица блондинката се появи сама на партито по случай рождения ден на Кремена Халваджиян и с това само затвърди плъзналите слухове, че интимните й отношения с Рачков са в историята. Напоследък Игнатова се придвижва навсякъде сама и избягва да говори за доскорошния си възлюбен.
Според запознати раздялата настъпила преди близо месец, когато Рачков си събрал багажа и напуснал жилището, което обитаваше заедно с Мария. Двамата си казали "сбогом" без излишни драми, тъй като чувствата между тях така или иначе отдавна били изчезнали. Самата Игнатова неотдавна загатна за това, като сподели в интервю, че с Митко са по-скоро приятели и страстта помежду им вече е угаснала.
"Нормално е за осемгодишна връзка", заоправдава се блондинката. Рачков също не напирал за нещо по-сериозно и дори през ум не му минавало да узакони връзката си с водещата. "Никога не ми е предлагал брак. Може би, ако го беше сторил в подходящото време, щях да приема", потвърди Игнатова. Актьорът обаче изпуснал момента и постепенно романтиката между двамата напълно угасна. Мария даже се отказала да ражда дете на Рачков - нещо, на което бе готова в началото на връзката им.
През последните месеци двамата дори не се виждали особено често. Работните им графици напълно се разминавали и почти не им оставало време един за друг. Нямали възможност даже да отидат заедно на почивка. Блондинката ваканцувала предимно с приятелки или със сина си от първия брак - Виктор. През изминалите години 9-годишното момче живееше заедно с Мария и Митко, а с баща си - бизнесмена Петко Димитров, се виждаше само през уикендите. "В началото Вики никак не харсваше Рачков. Упрекваше ме, че живея с друг мъж, но постепенно свикна. Доскоро обаче го наричаше "чичо Митко" и той много се обиждаше на това", разказва Мария.
Синът на водещата се надявал, че тя отново ще се събере с актьора, но уви - Игнатова била убедена, че този път наистина всичко е свършило. Двамата и преди са били скарани и дори са опитвали да живеят поотделно, но бързо са се сдобрявали. Според запознати сега случаят бил различен. Бившите влюбени направили своя окончателен избор и предпочели да останат добри приятели, вместо да се тровят взаимно.
Въпреки любовните несполуки Игнатова е благодарна на Рачков, който й е дал много в професионален план. "Научил ме е на толкова много неща. Винаги ме е респектирал със своя професионализъм", категорична е Мария. Благодарение на връзката си с актьора блондинката се уреждаше с най-различни ангажименти, освен това вече няколко сезона води "Господари на ефира", както и музикалното шоу "Х Фактор". "Ако не беше Рачков, надали някой щеше да я забележи", шушукат в светските среди.
Говори се още, че Мария доста често кръшкала на възлюбения си, като последната й изневяра била с доста по-възрастен от нея банкер. Самата тя отрича подобни слухове и твърди, че винаги е била вярна на мъжа до себе си. "Причината за раздялата ни не е изневяра. Просто отношенията ни се изчерпаха", обяснявала Игнатова пред приятели.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !