12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Голямата любов на Орлин Павлов 18 години по-възрастна

отпечатай новината

29.07.2016 15:21 | Видян 2873 пъти

Голямата любов на Орлин Павлов 18 години по-възрастна

На младини Орлин е правил куп тинейджърски глупости. Той умее да се пази от клюките, за да не опетни името на фамилията. Със сигурност най-интересното "петно" в автобиографията му е лудата любовна авантюра с жена, която е по-голяма от него с цели 18 години. Става дума за фаталната американка Алисия, която и до днес вълнува мислите и емоциите на певеца и актьор.
"Бях н а 20, когато заминахме с групата на една луда морска авантюра. Качихме се на туристически кораб, обикалящ из скандинавските страни. И така в една развълнувана морска нощ срещнах Алисия. Въобще не си личеше, че е по-голяма от мен с 18 години. Почувствах, че това е жената на моя живот. Говорехме си по цели нощи и на другия ден едвам си държах очите отворени на сцената. В края на пътешествието ме покани да я последвам в Холандия. Уплаших се от неизвестността и отказах. Никога няма да си простя тази ми грешка. Раздялата ни беше изключително бурна. Тя ме дърпаше към Холандия, а аз исках да я доведа в България. На финала си спретнахме един изключително бурен скандал, който ми нанесе жестока емоционална рана", признава си Орлин Павлов.
В последствие на родна земя той лекува разбитата си душа с безразборен секс, а по време на шоуто "Денсинг Старс" успява да вкара в леглото си екзотичната си партньорка в танците Яна. С нея прекарва пет години от живота си, които май се оказаха изгубено време. В крайна сметка Яна се премества в обятията на кръчмарския бос Петко Димитров, а Орлин остава с празни ръце. И точно тогава на хоризонта отново се появява неговата Алисия.
"Веднага след победата ми във "ВИП Брадър" заминах за САЩ. В продължение на месец си живеех царски в Ел Ей. Една вечер спонтанно реших да пиша на Алисия и се оказа, че тя е в същия град. Видяхме се и... Е, нали знаете как стават нещата", усмихва се солистът на вече несъществуващата група "Каффе".
В крайна сметка и двамата явно нямат смелостта да зарежат всичко и да заминат при другия за постоянно, а връзката им от разстояние според приятелите му е загуба на време.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !