Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Галена бие шута на Пайнера

отпечатай новината

01.08.2016 13:20 | Видян 2845 пъти

Галена бие шута на Пайнера

Поредната голяма звезда на Панера скоро ще му бие шута, пише "България днес". Фолкпевицата Галена е на път да избяга от чалга гиганта след поредица унижения, които претърпя през последната година. Силиконката е убедена, че работодателите й не заслужават звезда от нейния ранг и си уреждала място при конкуренцията. Галена е започнала да работи с най-големия враг на Пайнера – Оцко. Македонският композитор напусна „Пайнер“ след лют скандал и направи своя собствена продуцентска компания.

Македонският вече има няколко чалгари, които работят за него, между които и Джорджано, но звезда като Галена ще го отпрати във висините. Любимата на Галин Вафлата не само е решила да бяга при конкуренцията, но и е уредила там своята дългогодишна приятелка Лорена, която е ново име в лекия жанр и вече записа първото си парче, в което участва и Галена. До сега младата чалгарка е пяла по кръчмите, но Галена я убеждава да се пробва в истински бизнес.

Имайки покровителството на голямата звезда, Лорена вече е готова за сцената. Самата Галена пък с нетърпение очаква апетитни предложения от Пайнера, с които да опита да я задържи при себе си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !