Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Мутафова обрана от двама пенсионери?

отпечатай новината

01.08.2016 13:52 | Видян 1858 пъти

Мутафова обрана от двама пенсионери?

Дъщерята на Стоянка Мутафова подозира едни от най-добрите приятели на майка си за грабежа в жилището им, пише "Всеки ден". В края на май нагли крадци задигнаха всичките пари и скъпите бижута на двете жени, докато те бяха на турне в Германия. Муки, която първоначално бе набедена, че е инсценирала грабежа, за да оправдае липсата на крупната сума, която вече била похарчила, уверено обяви, че знае кой ги е окрал.

Муки не ги назовава пред медиите, но на разпита в полицията е посочила като поръчители на обира колегите на майка си от спектакъла „Госпожа Стихийно бедствие", които са в пенсионна възраст. „Знам кой ни ограби!", категорична е дъщерята на Мутафова - Мария Грубешлиева. Според нея 60-те хиляди лева и ценностите в дома им са задигнати от Адриана Андреева, която е на 77 години, и от 66-годишния Николай Атанасов - Шуши. Двамата са били у Мутафова в деня преди заминаването за Германия. Тъй като и майката, и дъщерята им имат доверие, извадили голяма пачка пари пред тях и ги попитали какво да ги правят.

„Дано не влезе някой да ги открадне, докато ни няма", изтърсила Муки пред двамата си гости. Дъщерята пъхнала парите в кутията с бижутата и ги прибрала в един шкаф пред очите на Шуши и Адриана. На другия ден заминала с майка си, Андриана Андреева и Шуши за Германия. Като се върнали, двете останали като гръмнати, откривайки, че в жилището е влизано и че парите и бижутата им са откраднати. Нямало никакви следи от ровене и търсене, очевидно крадците са знаели къде да ги намерят. Ясно е, че няма как колегите на Мутафова да нахълтат в жилището, тъй като по това време са били с нея в Германия. Дъщерята обаче е убедена, че те са дали информация на крадците и са посочили къде точно са укрити 60-те хиляди лева.

Възрастните актьори не били сред заподозрените от полицията, защото са пътували заедно с Мутафова за Германия по времето, когато е станало престъплението. Муки обаче била убедена, че са поръчали на някого да извърши обира. Той е влязъл през прозореца и набързо е взел най-ценното в къщата. Според нея е очевидно, че някой му е казал къде да гледа и този някой са двамата колеги на майка й.

Преди дни стана ясно, че Андреева и Атанасов са уволнени от спектакъла „Госпожа Стихийно бедствие" по лично настояване на Мутафова. Тя изтъкнала като мотив за искането си, че двамата й уж близки приятели не й оказали морална подкрепа след обира.




автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !