Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Катя от "Ритон" с рокля за 10 бона

отпечатай новината

02.08.2016 12:30 | Видян 2966 пъти

Катя от

Нежната половинка на дует "Ритон" - Катя, лъсна със зашеметяваща рокля на стойност близо 10 бона, пише "Всеки ден". Едрогърдата бамбина се изтипоса на фамозната сцена на фестивала "Бургас и морето" с уникален по рода си тоалет и обра овациите на естрадния форум.
Катя се беше спряла на феерична розова одежда с обшивки от 300 камъка "Сваровски". Брюнетката събра в точка завистливите погледи на всички дами, а мъжете отново затаиха дъх пред стегнатите й крака и огромния бюст.
Сваровският кристал е голяма слабост на ритонката. Самата тя неведнъж е признавала, че има цяла колекция от въпросното бижу. Преди време пък съпругът й Здравко й направи уникален подарък - микрофон, целият обкован със скъпия камък. От този момент насетне Катя не се разделя с него и отказва да пее на какъвто и да бил друг.
Дует №1 у нас взриви Летния театър в Бургас, но не като участник във фестивала, а с рецитал от концерта си "Ритон в ритъма латино". Любимците на няколко поколения бяха гвоздеят в програмата на фестивала "Бургас и морето", на който се включиха и като жури.
Още при представянето на хората, които оценяват тазгодишните финалисти в един от най-популярните музикални фестивали у нас, публиката изригна с аплодисменти при появата на екстравагантната Катя и мъжа й Здравко.
"Ритон в ритъма латино" продължи повече от предвиденото време, тъй като публиката на два пъти изкара на бис дуета.
Концерта им аплодираха поетът и автор на много от техните песни Живко Колев и музикалната звезда №1 на Бургас Тони Димитрова. "Ей, къде е Кичка Бодурова сега, да види как Катя наелектризира публиката?", бъзикаха се останалите участници във форума.



автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !