Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Гари Дърден се забавлява с Орлин и Ники

отпечатай новината

04.08.2016 12:41 | Видян 1763 пъти

Гари Дърден се забавлява с Орлин и Ники

От понеделник Гари Дърден е потънал в зеления разкош на японската градина в хотел „Маринела“, където обсъждат с актьора и режисьор Ники Илиев започващите снимки по новия му проект. Звездата от сериала „От местопрестъплението” ще бъде у нас до края на август за снимките на новия филм на Ники Илиев. В „Нокаут, или всичко, което тя написа”, Гари скача в кожата на Арън - бивш боксьор, който слиза от ринга заради мозъчно увреждане и започва да се издържа като музикант по клубове в Ню Йорк. Изборът на Дърден за ролята е повече от успешен, защото той владее с еднаква лекота както акустичната китара, така и блендата на соул артист от класа.

Естествено, в „Нокаут, или всичко, което тя написа”, ще видим и Саня Илиева, вдъхновението на Ники за женските персонажи. Героинята й е с лека форма на аутизъм израства сред циганчета, което кара актрисата да разучава бели днес в момента.
Роли във филма ще имат още и Орлин Павлов, Башар Рахал, Диана Любенова и Христо Гърбов, а градовете, където ще са снима са Банско, София и Ню Йорк.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !