Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Наим Сюлейманоглу имал 9 незаконни деца

отпечатай новината

04.08.2016 15:35 | Видян 3648 пъти

Наим Сюлейманоглу имал 9 незаконни деца

Освен да вдига 3 пъти собственото си тегло в изтласкването, легендарният тежкоатлет Наим Сюлейманоглу умее качествено да вдига и самолета. 147-сантиметровият шампион е татко на цял отряд незаконни отрочета по целия свят - цели 9 на брой, при това сметката може и да е непълна, научи вестник „Всеки ден" от авери на Наим.

Щангистът, подобрил 46 пъти световния рекорд в категорията си, не успя да създаде свое семейство нито у нас, нито в чужбина, но има куп деца, твърдят приятелите му. От първата си любов в родното село Птичар - Хайрие, с българско име Мая, Сюлейманоглу има 3 дъщери. Те живеят в Турция и макар да носят неговата фамилия, контактуват с татко си спорадично. Наим обаче никога не им е отказвал бащина подкрепа и ги поддържа финансово и до днес.

Преди две години Наим се върна за седмица в България след 11 години живот в съседната държава, за да види своя приятелка, която все още обича, съобщи тогава бившият му треньор Иван Абаджиев. Става въпрос за красивата брюнетка Мая, която повече от 30 лета след края на връзката им шампионът не може да забрави.

Наим има и 17-годишен син от японка, който живее с майка си в своята родина. Негови близки разказват, че през 1986-а забременил с момиче и хърватска имигрантка в Австралия, където по това време бил на турнир за Световната купа.

Останалите неизвестни отрочета на щангиста са 2 момчета от ранни любови в Момчилградско, както и близначета - момче и момиче, с които го дарила рускиня след олимпиадата в Атланта. Разклатеното финансово състояние на Сюлейманоглу в последните години въпреки златния дъжд, който изсипваше навремето турското правителство върху главата му, се дължало именно на опитите му да помага със средства на безбройната си челяд.

У нас от роднините на щангиста остана да живее единствено баща му Сюлейман Сюлейманоглу, който отказа да се изсели. Таткото бе сърдит дълго време на своя син, защото бе нарекъл треньора си Елин Толумов повече от баща. Комунистическият режим подари на приелия името Наум Шаламанов по време на Възродителния режим апартамент в Кърджали и кола „Волга". След като Наим избра Турция за своя втора родина, държавата си взе подаръците обратно.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !