Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Риана като кралица на Апокалипсиса за W Magazine

отпечатай новината

05.08.2016 09:20 | Видян 1497 пъти

Риана като кралица на Апокалипсиса за W Magazine

"Най-лошата кучка на Апокалипсиса". Това е поп звездата Риана в своята последна фотосесия, заснета за септемврийския брой на W Magazine. Вместо да заложи на традиционен похват, списанието ангажира легендарния фотограф Стивън Клайн и различни дизайнери, които да ни представят Рири като "последната жена на света" и безстрашна кралица-воин, управляваща хората в един тъмен, утопичен и пост-апокалиптичен свят.

Макар и изглеждаща като сурова кралица-воин, бореща се за оцеляване в един мрачен антиутопичен свят, облечена в пластове кожи и метал, диамантите продължават да бъдат част от визията на Фюриоса на съвременната поп музика. Дори и само за да ни бъде напомнено, че в крайна сметка говорим за кралица, а кралиците носят диаманти, независимо какъв свят обитават.

Гримът е един от най-силните сегменти във фотосесията на Рири за W Magazine. В случая отличната работа е свършена от Пат МакГрат, като любопитното е, че певицата получава разрешение да носи свои собствени обици и колие по време на снимките.

Крайният резултат от усилията на целия екип е впечатляващ. Риана изглежда свирепо в една мрачна, отчайваща и лишена от човещина обстановка, докато върху нея можем да забележим продукти на различни брандове, като Hood By Air, Cartier, Gareth Pugh, Maison Margiela, Prada, Alexander Wang, Dior и разбира се нейната собствена линия FENTY PUMA.

Модният директор на W Magazine Едуард Енинфул разкри, че всяка една дреха, която Риана носи по време на фотосесията, е специално създадена за нея.

Вижте цялата впечатляваща фотосесия на Риана в нашата Галерия!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !