Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Кобрата аплодира Андреа в Биад

отпечатай новината

05.08.2016 16:06 | Видян 2263 пъти

Кобрата аплодира Андреа в Биад

Фолк звездата Андреа поднесе неочакван поздрав на почитателите си. Това се случи по време на изявата й в столичния фолк клуб „Биад“. Из между своите хитове и тези на колегите си в попфолка, които изпълнява, певицата е прокарала и кавър на емблематичната песен на Паша Христова – „Една българска роза“. Именно с нея скандалната блондинка закри концерта си в култовото софийско заведение.

Сред бурните овации на публиката, която я изпрати, се забеляза и любимия мъж на екс-изпълнителката на „Пайнер“. Специално, за да гледа шоуто й в „Биад“, доста преди изявата в клуба, се появи самия Кубрат Пулев. Шампионът ни, беше с голяма компания, като купонът за тях продължи до ранни зори.
Сред присъстващите в заведението бе и бившия боксов национал на България Самет Хюсеинов. Хюсеинов направи големия си удар на Eвропейското първенство в Пловдив през 2006-та, когато достигна до четвъртфинал в категория до 60 кг.

След като изпълни професионалния си дълг, неуморната Андреа предпочете да остане до половинката си Кубрат. Така двамата се забавляваха до пет часа сутринта.

Направи впечатление, че за изявата си, изпълнителката на „Докрай“ не беше подбрала някой от обичайните си секси и провокативни тоалети, с които често влизаше на прицел на жълтите критици. Звездата беше заложила на дълга вечерна рокля. Тя прикриваше от-до прелестите й за нерадост на мъжкото око.
Вижте снимки от участието ѝ в нашата Галерия!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !