Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Дарина от Х Фактор арестувана с кокаин

отпечатай новината

08.08.2016 09:25 | Видян 2038 пъти

Дарина от Х Фактор арестувана с кокаин

Дарина Йотова от "Х Фактор" тръгна по стъпките на Жана Бергендорф. Една от най-талантливите млади певици на последното издание на музикалния формат на Нова ТВ се забърка в голям скандал. Тя наскоро е била закопчана, защото полицаи намерили в дрехите й кокаин. Изпълнителката е успяла да се оправдае пред униформените по време на разпита, че дрогата случайно е попаднала у нея. Дара се е спасила от тежки санкции, но вече ще бъде строго следена от полицията, твърди столичен сайт.

Още преди месец медиите гръмнаха, че Дарина се е похвалила, че е опитала от най-скъпия наркотик. На парти в столицата приятел й предложи да си разделят една линия и тя с охота приела, а малко по-късно усетила и ефекта на белия прах върху организма си.

Приятелки на талантливото момиче разказват, че след риалитито тя се променила много и то в негативна насока. Дарина набързо сменила компанията си с по-лоша, забравила момичетата, с които е пяла народни песни. За издръжката си пък разчитала на различни момчета, които я спонсорирали срещу регулярни срещи.

Хубавата варненка се класира на впечатляващото трето място в последното издание на "Х Фактор". Тя вече записа и първите си песни. Ако продължава да се забърква в скандални, това може да й попречи да се превърне в голяма звезда.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !