Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Любо Киров с телевизор за 8 бона

отпечатай новината

08.08.2016 17:07 | Видян 1492 пъти

Любо Киров с телевизор за 8 бона

Звездата Любо Киров се глези с чисто нов телевизор за 8 бона. Музикантът е бил засечен от папараци на „България днес” да посещава столичен мол, откъдето си тръгнал с новата придобивка. Придружен от свой приятел, Киров се насочил към скъпите телевизори, избирайки марка, която бе официално избрана за олимпиадата в Рио. Целият екип на магазина се спусна, за да помогне на певеца, да избере подходящия модел.

Самият Любо Киров е запален почитател на високите технологии, като дори неговият приятел, не успял да го разубеди, да се откаже от скъпата придобивка. А като добавка към новата покупка, музикантът си тръгнал и със стойка за 300 лема.

Певецът има слабост към техниката, а в случая предизвика малка сензация с посещението си в магазина. След доста продължителна консултация, той се спря на модел, който дори с намалението бе на цена над 8 бона. оволен от покупките си, музикантът натовари покупките и пое към изхода. В момента той печели повече от добре, затова не жали средства за скъпи удоволствия.

Миналата година Любо изнесе концерт в НДК, от който прилапа солиден хонорар. Освен това, след броени дни ще бъде една от големите звезди в концерт на Панчарево, където ще пее заедно с Лили Иванова и Васил Найденов.    

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !