Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Зара провокира с ултра изрязан бански

отпечатай новината

08.08.2016 16:41 | Видян 3152 пъти

Зара провокира с ултра изрязан бански

Зара вече е омъжена жена, но това не я спира да се показва пред феновете си почти без нищо. Брадърката от край време обича да провокира почитателите си като споделя с тях свои разголени снимки и този път не изневери на себе си. Палавницата, която наскоро се омъжи за австралиец, пусна солидна порция пикантни фотоси от поредното си екзотично пътешествие, които накараха феновете й да засънуват мокри сънища. Красавицата носи толкова изрязан бански, че не е трудно да се види най-милото й, което уж вече е запазено само за законната половинка.

В новата серия „Зара пътува по света“ брюнетката се показа яхнала люлка, което провокира мъжката половина от публиката да спрегне глагола „яздя“ във всевъзможни сюжети. Отделно от това закачливата българка взе ума на последователите си в социалната мрежа с новия си розов сутиен, заснет пред нейното разхвърляно легло. „Какво друго да прави момичето, като си намери богат мъж?“, съскат през зъби неуспели златотърсачки.

Иначе участничката в първия сезон на „Биг Брадър“ си живее като принцеса в Дубай. За комфорта й първо се грижеше контрабандистът Иван Танев – Универсалния, който се издирва от Интерпол за източването на 60 милиона лева ДДС. След 3-годишна любовна афера с фурията той приключи отношенията си с нея със скандал в първия ден на 2015-а. После Зара успя да омагьоса австралиеца Ерик Уотсън и вече е щастливо омъжена за него. Въпреки че вече е с халка, тя не спира да показа плът на почитателите си, предават от Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !