Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

SOLAR SUMMER продължава

отпечатай новината

09.08.2016 12:18 | Видян 949 пъти

SOLAR SUMMER продължава

След успешния старт на SOLAR SUMMER с Mark Knight, както и незабравимите партита с участието на Dubfire и Sharam, идва ред на още един интересен уикенд. Този път Cacao Beach Club посреща Fedde Le Grand (12 август) и Danny Tenaglia, заедно с Joseph Capriati (13 август).
На 12 август (петък) уикендът започва с най-определящата фигура в бързо развиващия се жанр на хаус музиката – Fedde Le Grand. И като диджей, и като продуцент, неговото влияние се усеща постоянно на електронната сцена чрез креативни бийтове, мелодии и ритми. Когато става въпрос за соло записите му, „Put Your Hands Up For Detroit” е този, който го издига на световната сцена, но тракове като „The Creeps”, “Let Me Think About It”, „Control Room“ и „So Much Love“ потвъждават, че той е един от най-разнообразните артисти в индустрията. По-скорошните му релийзи, като „No Good“, „Don't Give Up“, „Tales of Tomorrow“ и „Robotic“ само допълват впечатляващото му резюме. Стотици хиляди са били свидетели на негови шоута по време на най-мащабните фестивали, като Coachella, Global Gathering, Electric Zoo, Mysteryland, Tomorrowland, Electric Daisy Carnival, Ministry of Sound, Ultra и Sensation. Въпреки огромният му успех и глобална слава, Fedde Le Grand е фокусиран единствено върху предоставянето на качествена музика за феновете си. Неговата отдаденост и непоколебимата му страст към дансинга продължават да го правят доминираща част от електронната сцена. Той е вдъхновение, той е пионер, той е от съществено значение за хаус музиката. Той е  Fedde Le Grand.

На 13 август (събота) ще имаме удоволствието да чуем двама успели диджеи - Danny Tenaglia и Joseph Capriati, които ще пускат рамо до рамо за всички фенове на качествената електронна музика.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !