ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Златка: Майката на Миро не е човек!

отпечатай новината

09.08.2016 16:33 | Видян 4106 пъти

Златка: Майката на Миро не е човек!

Бременната в седмия месец Златка Димитрова направи ексклузивна фотосесия за списание LOVE style. Красавицата даде и едно изключително откровено интервю, в което разкрива как ще се казва синът й, ще се омъжи ли за приятеля си Миро, как е преживяла загубата на първото си дете и простила ли е лошите думи, казани от майката на любимия си.

„Макар че вече съм в седмия месец, се чувствам много добре – разкрива Златка пред LOVE style. Имам съвсем леки неразположения, които приемам като нещо, през което трябва да мина. Не се оплаквам, по-скоро проблем ми е единствено спането, защото много обичам да лежа по гръб, а сега не ми е комфортно."

Щастливото събитие се очаква през октомври и Златка ще роди със секцио, а бебето ще бъде мъжка Везна.

„Когато научихме пола, казах на Миро как искам да се казва нашият син – признава Златка. Относно спекулациите, че ще носи името на свекърва ми, това няма как да стане. А и аз нямам такава, имам само любящ мъж, майка и сестра. Детето ще бъде кръстено на баща си.”

Красавицата говори откровено и за загубата на първото си дете.

„Затворих се вкъщи, защото хората които ме срещаха по улиците ме гледаха със съжаление и аз още повече се разтройвах – казва Златка. Затова не исках никого около себе си. Около месец не излизах от нас, бях плътно вкъщи. С Мирослав заедно превъзмогнахме тази трагедия. Дадох си сметка, че случилото се или ще ни раздели, или повече ще ни сплоти. Имах притеснения, че може да ме остави и му го споделих, но това не се случи.”

Златка обаче не е простила лошите думи казани от майката на нейния любим при първата й бременност.   

„Никога не мога да забравя думите й, защото тя не е човек, още повече майка – категорична е красавицата. Тя едва ли някога ще иска да види нашето дете, а и аз няма да разреша това да се случи. Просто тази жена е пропита със злоба и е сляпа. Тя продължава да бъде против нашата връзка.”

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !