Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Дъртото коте мери бюст с Николета

отпечатай новината

10.08.2016 10:59 | Видян 3327 пъти

Дъртото коте мери бюст с Николета

Последното гадже на Валери Божинов - Биляна Дол-Йенич, си мери силикона с този на Николета Лозанова. Тези дни Дъртото коте пусна своя снимка, на която добре се виждат моцарелките й. С тях успя да засенчи даже далеч по-младата вече бивша жена на Божинов.

Явно сръбкинята иска да покаже на Николета, че не е по-назад от нея по кубици. „Трудно е да се прецени на коя са й по-големи циците. И двете изглеждат много добре. Май Валери си избира жените по големината на имплантите", коментираха от обкръжението на ритнитопковеца.

Водещата на „Папараци" от години има силикон и дори тези, които я мразят, не могат да отрекат, че плеймейтката изглежда много добре, а изкуствените й цици са едни от най-хубавите у нас. Именно по тези гърди въздишат хиляди нашенци, а и немалко мъже извън пределите на България. С бюста си НиЛо впечатли футболиста и го отне от фолкаджийката Алисия.  Според източници на „Всеки ден" Лозанова има общо 1200 кубика силикон в сутиена - по 600 във всяка гърда. Малко деколтета биха издържали на такова жестоко напрежение. Биляна Дол обаче не я е страх от допълнителен обем. Тя е направила такива „очи", че може да засенчи даже конкуренцията на звездите от филмите за възрастни. Въпреки всичко феновете на Николета не падат по гръб. Те проявяват истински патриотизъм, подчертавайки, че българката е по-хубава от сръбкинята. „И е по-млада, и силиконът й е по-хубав", убедени са в лагера на НиЛо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !