Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Нина Добрев пак пие кръв?

отпечатай новината

12.08.2016 16:14 | Видян 3242 пъти

Нина Добрев пак пие кръв?

Нина Добрев се завръща в хитовата телевизионна поредица "Дневниците на вампира", пише "Всеки ден". Актрисата напусна шоуто миналата година след края на шестия му сезон, припомня изданието.

Сега става ясно, че Марк Педоуиц, президентът на телевизията, която излъчва сериала, и Джули Плек, създателката и изпълнителна продуцентка на шоуто, имат желание да върнат героинята на Нина Добрев, Елена Гилбърт, за последния сезон на "Дневниците на вампира".

"Обсъждаме тази възможност с Нина. За нас ще е удоволствие тя да се върне. Дори това да не стане, Джули е планирала страхотен финал за феновете. Винаги съм искал Нина да е част от шоуто. Кой не би я искал? Тя е невероятна и беше страхотен посланик на телевизията и"Дневниците на вампира". Нина взе решение за кариерата си, което за нея вероятно е най-правилното, но за нас ще е удоволствие тя да се върне", казва Марк Педоуиц.

Създателката и изпълнителна продуцентка на сериала Джули Плек наскоро оповести, че предстоящият осми сезон на "Дневниците на вампира" ще бъде последен. Поредицата ще включва 16 епизода.

Излъчването на осмия и последен сезон на хитовия сериал ще стартира в САЩ на 16 октомври.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !