Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Том Хидълстън проговори за връзката си с Тейлър Суифт

отпечатай новината

16.08.2016 13:47 | Видян 1759 пъти

Том Хидълстън проговори за връзката си с Тейлър Суифт

Връзката на Том Хидълстън и Тейлър Суифт се оказа една от най-коментираните в медиите. Най-накрая звездата от „Тор: Богът на гръмотевиците“ реши да коментира отношенията си с поп звездата. Пред The Hollywood Reporter, актьорът сподели: "Вече живеем в свят, в който всеки телефон има камера. Шумът около мен не е нещо, което ме изненадва - това се случва с всяка публична личност."

В разговора, който се излъчвал и във Facebook, 35-годишният Хидълстън изглежда неподготвен да говори на тази тема, възкликвайки: „Уау, твърде рано е да се каже“. После пояснява, че една история има различни гледни точки, повечето от които са грешни.  "Най-трудното е да направиш така, че тези слухове да не окажат влияние на личния ти живот", каза още Том.

Тейлър и Том се събраха малко след края на 15-месечната й връзка с Калвин Харис. Двамата бяха забелязани за първи път заедно през май. Според изданието Us Weekly, Том е готов за сериозна връзка със звездата и източник до звездите обяснил, че „планирал да й предложи в най-скоро време“. Двойката изкара динамичен месец заедно, като пътува до Англия, Италия, и Австралия. Именно в рамките на тези гастроли двамата запознаха родителите си един с друг.

В същото време двойката не е снимана заедно от края на юли, след като Том отиде да снима „Thor: Ragnarok“. През това време Тейлър сподели видео как градинарства с родителите си.

 

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !