Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Стефан Данаилов едва ходи

отпечатай новината

18.08.2016 14:45 | Видян 2403 пъти

Стефан Данаилов едва ходи

Доайенът на Народното събрание Стефан Данаилов съвсем грохна, пише "Всеки ден". Въпреки че само преди няколко месеца той бе събрал сили, за да поеме зам.-председателското място на БСП и да стане вице на лидера Корнелия Нинова, Ламбо отново не прилича на себе си. Вчера той се появи на пленума на „Позитано" 20, очевидно уморен и от вътрешнопартийните битки, а и от собствените си тегоби.

Актьорът изглеждаше прегърбен и доста по-кисел от обикновено. Когато се чувства добре, той поздравява с усмивка и колегите си, и журналистите, а в сряда на обяд бе по-мрачен отвсякога. Все пак каза едно вяло „Здравейте" на представителите на медиите и обеща коментар за тях след заседанието. Репортер на „Всеки ден" забеляза и че Ламбо никак не е добре с очите. Всъщност той трябваше да измине само няколко крачки от частния автомобил, който го докара до червената централа, до стълбите за входа на сградата. „Абе, къде беше тая врата", попита Майор Деянов на метър от плъзгащата се порта и бе насочен от апаратчици, при това подкрепян за ръката, за да влезе. На стълбите стана ясно, че Данаилов е закъсал и с краката, защото влачеше стъпалата си, видимо оловни.

„Как не им омръзна да го експлоатират за всичко", чудеха се хора от личния състав на БСП, които бяха на мнение, че Ламбо е трябвало да си остане вкъщи, вместо да се мъчи в най-голямата жега да ходи на „Позитано" 20 и да слуша безкрайните лакърдии на другарите си, до болка известни и на него, и на публиката. Факт е, че той очевидно не е горял от желание да присъства на ключовата червена среща, но е бил помолен от лидера Корнелия Нинова, като обединител, да се опита да сплоти партията, раздирана от скандали отвътре.

По наша информация обаче Стефан Данаилов щял да се откаже от поста си в БСП в началото на новия политически сезон и да помоли Нинова да го остави като напълно редови социалист, без отговорности и задължения към прякото партийно ръководство. Възможно е желанието му за това да е провокирано и от утежненото му здравословно състояние, за което обаче младите в Столетницата явно нехаят. Ламбо вече се опита да успокои страстите в БСП покрай скандала с омбудсмана Мая Манолова, когато бившата червена депутатка бе сигурен кандидат за президент. Тогава тя изпрати есемес на актьора с молба да спре изливането на помия върху нея. Според запознати този разговор съвсем е накарал Ламбо да се замисли да излезе от червената игра.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !