Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Дрогирана, Преслава едва не се преби на концерт

отпечатай новината

19.08.2016 10:15 | Видян 2327 пъти

Дрогирана, Преслава едва не се преби на концерт

В зрелищен сеир се превърна концерт на Преслава в община Борино, след като певицата се появи видимо друсана на сцената. Да гледат брюнетката безплатно се бяха събрали хиляди от околията. Те не повярваха нито на очите, нито на ушите си, след като фъфлещата певица хвана микрофона, а малко след това се строполи на сцената.

По думите на хора от смолянската община пред сцената е имало над 4000 човека. Още с качването си на подиума изпълнителката успяла да разсмее публиката с признанието, че не може да запомни името на населеното място, но за сметка на това то било много красиво. С блуждаещ поглед и приповдигнато настроение тя откровено фъфлела в микрофона, като неспирно вдигала наздравици.

Интересната гледка била допълнена с несвързани реплики, бурни танци и кючеци, които тя мятала на сцената, въпреки че не е известна като първа танцьорка. По време на едно от тези изстъпления Преслава се спънала в кабел, след което паднала на колене върху озвучаващата колона. Неин фен успял да реагира, за да омекоти удара, като я хванал с ръка, но според очевидци пораженията по тялото на певицата никак не са били малки. Въпреки това тя все пак успяла да се окопити. С широка усмивка на уста излязла от ситуация, споделяйки, че понякога кръшните танци водят до сакатлъци. „Абе тая колона много ми харесва, очевидно чувствата ни са взаимни, ето - прегърнахме се", ухилила се неадекватната Преслава.

Това не е единственият гаф на изпълнителката по време на участие в последните дни. В дискотека във Варна тя втрещи феновете си, като започна да се опипва пред очите им. В пристъп на неадекватност и явно превъзбудена, певицата започнала да гали най-милото си направо на сцената. Това нажежило страстите сред мъжете, а някои жени засрамено извърнали глави. Въпреки това звездата продължила да се радва на собственото си тяло. По някое време все пак усетила, че поведението й е непристойно, и престанала. Персоналът на заведението я свалил от подиума и купонът продължил с диджея.

„Тая жена въобще не знае на кой свят е. Ако не се вземе в ръце, скоро и с кариерата, и с живота й е свършено", възмущават се в чалга средите. Публична тайна от години е, че Преслава почти всеки ден шмърка кокаин, на което се дължи и рязкото й отслабване.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !