Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Гонзовица на калъп с чалгаджия

отпечатай новината

19.08.2016 11:45 | Видян 1843 пъти

Гонзовица на калъп с чалгаджия

Светлана Василева била спипана на калъп с фолк певеца Ангел, пише "Уикенд". Плеймейтката със скандално поведение била поканена да вземе специално участие в заснемането на новия клип на чалгаджията, като дори продуцентите й отредили изпълнението на няколко вокала. Около професионалния ангажимент обаче между двете звезди припламнали и палави искри, които не останали непотушени, разказват от снимачния екип.
Между Светлето и Ангел се усетило сексуално напрежение още в самото начало на снимките. Двамата били приятели от доста време, но за първи път били поставени в такава опасна близост. Във видеото към песента "Прав ти път" Гонзовица се търкаля по оскъдно секси бельо на широка спалня, а лирическият герой на Ангел седи до нея и се тръшка от мъка, че любовта на живота му е изневерила. "На Ангел хич не му беше до мъка. Само като видя Светлето по бельо, му светнаха очите. Веднага започна да пуска шеги, че не може да се съсредоточи, и да пита не е ли възможно режисьорите на видеото да я съблекат още малко. Светлана на свой ред се смееше кокетно и натърти, че ако той иска може и сама да се съблече", споделят свидетели на случката.
След приключването на снимките всички започнали да се разотиват. Историята обаче разказва, че Ангел и Гонзовица въобще не бързали да си тръгват. "Нещо ги изгубихме от поглед. По едно време се връщаме с колегата, че бяхме забравили един телефон, и добре, че не връхлетяхме в гримьорната веднага. Отвътре се чуваше ритмичното скърцане и тихичкото охкане на Василева."

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !